Sagt om boken

”En fantastiskt välskriven, personlig och känslofull  debutbok om kampen mot cancern – men även om den stora kärleken, döden, den outhärdliga sorgen och om att återigen finna meningen med att leva vidare. En sårbar och hoppfull berättelse om kraft och styrka.”

–Agneta Norrgård, boktipsare Instagram 15 december 2019. Boktipsar även i P4 Västernorrland

 

”… i den mån något kan vara både smärtsamt och trösterikt på samma gång är det just vad hennes bok är”

– Martin Ackerfors, litteratur- och kulturvetare och bibliotekarie. 19 november 2020. Klicka här för att läsa hela recensionen

 

”För alla som mist en nära och kär anhörig tar det tid att försonas med otillräckligheten, hjälplösheten man känt och Karin ger en uppriktig och klarsynt bild av hur det är att stå inför faktum, att mista sin älskade livskamrat när man är mitt uppe i livet”

–Ragnhild Oxhagen, Ölandsposten 6 november 2019

 

Klicka på play-knappen för att ta del av samtalet om boken på releasefesten oktober 2019

En film från releasefesten som inleds med att jag läser ur boken och efter det har jag ett samtal med min bror Martin Hägglund, professor på Yale Universitet och aktuell med boken ”Vårt enda liv” (engelsk titel: This life). Vårt samtal handlar om skrivprocessen och varför jag valt att dela min historia. Det ställdes även frågor från de som var där; om acceptans, att skriva självbiografiskt, om smärta och om kärlek. Allt detta finns med i denna film på drygt 30 minuter.

Mer sagt om boken

”En bok som engagerarar och rör om i känslorna.”

Mona Larsson, I min bokhylla 29 januari 2020

”Det är en stark, gripande och kärleksfull berättelse med mycket igenkänning.”

– Susanne Abel, Boksann 25 december 2019

”Man får sig en tankeställare, att livet kan vända så fort. En väldigt gripande berättelse.”

– Stina Pallbo, Stinas boksida 15 december 2019

”Vilken bok du har skrivit! Så fylld av kärlek, Så fylld av sorg. Så fylld av hopplöshet. Och så fylld av styrka. Det jag också tycker är intressant med boken är hur vi människor hanterar sorg.” – Eva Hellberg, Evas bokhylla 10 december 2019

”En bok som stannar kvar inom mig, rekommenderas varmt att läsa.”

– Jessica Dahlkvist, bokbloggen Systarna boktokiga 24 juni 2020

”Jag rekommenderar starkt denna bok! Alla har vi mist någon. Denna bok kan både dela smärtan och ge hopp.”

– Linda Gustavsson, Bokmalen81, 25 juni 2020

”Det är en väldigt stark berättelse. Jag läser med tårar i ögonen men kan inte sluta läsa. Det finns inte ord att beskriva och göra boken rättvisa. Boken får av mig högsta betyg. Läs den!”

– Ida Karlsson, Bokhyllerskan Gumilurkan, 3 april 2020

”Jag tycker om att hon delar med sig så helt av känslorna av otillräcklighet, ilska och sorg. Att det inte är tabu att känna och att hon bjuder på styrkan att växa sig stark igen.”

– Frölids bokhylla, 27 juli 2020