Karin Hägglund - 7:e augusti släpps ljud- och e-bok!

7:e augusti släpps ljud- och e-bok!

  • Nyhet
  • 8 juli, 2020

Den 7:e augusti släpps Så skilde döden oss åt som ljud- och e-bok. Efter en lång process med både livet och skrivandet känns det väldigt fint att boken även kommer i dessa format. Blir fortfarande lika glad för alla fina recensioner, mejl, DM och meddelanden jag får av de som läst boken ❤️ Att den berör, inspirerar och att man kan känna igen sig i känslor och upplevelser när livet inte blir som man tänkt och trott. Det är och var ju det jag hoppades på när jag tog sats och vågade dela min historia.

TACK alla ni som läser! Och snart, även ni som lyssnar! Och det blir ett nytt omslag för dessa format som ni ser!

Uppläsare för ljudboken är Charlotta Åkerblom som gör ett fantastiskt jobb.

Omslagsfoto: Daniel Gual