Karin Hägglund - Debuterar som författare i höst

Debuterar som författare i höst

  • Nyhet
  • 12 juli, 2019

Så skilde döden oss åt är min debut som författare. Det är en självupplevd historia som tar med läsaren in i utmaningen att söka mening och energi i en tid av kris. När vi delar våra historier blir vi mer mänskliga inför varandra. Så tänker jag.

För vad händer när din älskade får cancer och dör? När alla dina idéer om livet och framtiden plötsligt försvinner? Och kan upplevelsen av den djupaste sårbarhet ge kraft och mod för att gå vidare och skapa ett nytt liv med mening?

Jag insåg snabbt att om jag stängde av känslor för att fly försvann möjligheten att känna något överhuvudtaget. Jag påminde mig ofta: Karin – var här och nu. En sak i taget, en dag i taget. Andas.

Nu, över fem år senare, är jag redo att berätta min historia för att bidra med den kraft jag fick av andra som vågat skriva om det svåra i livet.

Så skilde döden oss åt  ges ut av Storge förlag och släpps hösten 2019.