Karin Hägglund - Jag vill att fler ska springa Mental Health Run!

Jag vill att fler ska springa Mental Health Run!

  • Nyhet
  • 18 februari, 2019

Mental Health Run är ett lopp på 5 km för att belysa den fysiska aktivitetens betydelse för vår psykiska hälsa och öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Detta är något jag brinner för. Träning har gett mig så mycket glädje, utmanat mig och gett mig vänner för livet. En livslång kärleksaffär är det för mig. Men också för att träningen har hjälpt mig genom de svåraste stunderna i livet. Mina tankar blir klarare och endorfinboosten gör sitt.

Jag är glad och tacksam för att ha blivit invald i styrelsen för Mental Health Run 2019 och kommer att arbeta för att ännu fler ska springa loppet. Allt överskott från loppet går till Psykiatrifonden.

Hoppas att vi ses där!

Läs mer om loppet här!

Följ gärna Mental Health Run på Instagram och Facebook. Där hittar du även spännande nyheter inom området och event under året!