Karin Hägglund - Fortsatt arbete 2019 med forskningsprojektet: Hållbart ledarskap inom elitidrotten

Fortsatt arbete 2019 med forskningsprojektet: Hållbart ledarskap inom elitidrotten

  • Nyhet
  • 20 december, 2018

I två års tid har jag arbetat i ett forskningsprojekt inom idrottspsykologi. Det är nu klart att vi har fått anslag från både Centrum för Idrottsforskning och Riksidrottsförbundet för 2019. YES!

Titeln på projektet:

Self-compassion: Applied to sustain and enhance mental health among high performance coaches

Otroligt tacksam för möjligheten att fortsätta jobba med och lära av Göran Kenttä på Idrottshögskolan i Stockholm och Richard Thelwell & Chris Wagstaff på University of Portsmouth, England. De tre tillsammans har många års erfarenhet av idrottspsykologi på praktisk, individuell, ledar- och organisationsnivå. (Det är de tre männen med mig på bilden, tagen en regnig dag i Stockholm juni 2017).

Glad att få dela min tid 2019 mellan att föreläsa och samtidigt lära mig mer om just self-compassion, mindfulness och hur vi människor kan prestera på hög nivå och samtidigt må bra. Mina favoritämnen och passion i livet!