Referenser

Sagt om Karin

”Efter en rekommendation hittade jag Karin och valde att boka henne för att föreläsa på en nätverksdag för kommunikatörer i Huddinge kommun. Efter en utmanande period med månader av krishantering och förändrade arbetssätt på grund av coronaviruset var syftet med dagen att samlas, reflektera, utväxla lärdomar från den senaste tiden och rusta oss inför kommande kriser. Karins föreläsning handlade om self-compassion och hur man kan vara hållbar i en föränderlig värld, och blev ett perfekt inslag på vår nätverksdag. Föreläsningen och övningarna vi fick göra öppnade upp för fina reflektioner och vi fick med oss verktyg som kan användas både privat och på jobbet. Jag kan varmt rekommendera Karin som föreläsare!”

– Lisa Hjelm, kommunikatör Huddinge kommun

”Jag kan verkligen rekommendera Karin Hägglund som föreläsare. Jag anlitade henne till en dag för chefer inom anestesi och intensivvård där temat var hållbart ledarskap. Karin berättade om self-compassion och betydelsen av att ta hand om sig själv, om målsättning och att hitta de små stunderna för återhämtning. En mycket givande och inspirerande föreläsning som inte lämnade någon oberörd. Karin är personlig, hennes föreläsning är väl förankrad i teori och forskning och hon är dessutom mycket klok.”

– Helén Berthelson, ordförande Riksföreningen för anestesi och intensivvård

”En heldag med Karin var den perfekta starten för det nya teamet att lära känna varandra och sig själva. Blandningen av Karate träning samt workshops och reflektion kring hur man övervinner rädslor, var sannerligen uppskattad av alla. Jag rekommenderar verkligen Karins heldags workshop till både nya och befintliga team som vill komma varandra och sig själva närmare!” 
Kudos till dig Karin 🙏🏼

Arti Zeighami, Head of Global Analytics & AI på H&M

”Jag kan varmt rekommendera Karin som föreläsare. Vi hade förmånen att lyssna till henne då hon kom till WCN Professionals, det kvinnliga nätverk som jag är verksam i. Karin sticker ut med sin publikkontakt och förmåga att förmedla tuffa ämnen med glimten i ögat. Det var verkligen underhållande, lärorikt och genuint roligt att lyssna på Karin. Hon lyckas tala om sårbarhet utan att det blir för mycket snuttefilt över det hela och hon visar på hur det går att vara ambitiös/målmedveten och samtidigt vara snäll mot sig själv. Idag, när psykisk ohälsa är mer utbrett än någonsin tidigare, är Karins föreläsning än mer relevant och jag hoppas verkligen att fler tar chansen att boka Karin.”

Anna Forsberg, Junior Associate at Dmatch AB

”Mitt mål är att mina kollegor ska få rätt verktyg för att hantera olika situationer både i yrkesrollen och privat. Med Karins personliga och professionella föredrag fick vi precis vad vi behövde.”

Jonas Andersson, Regional manager at Nordomatic AB

”You will laugh and you will cry- Karin Hägglund’s story leaves no one untouched, she shares how she became a champion in karate and how she could use the same mental tools to move on in life after suffering a tragic loss too early in life. She is a great inspiration to all of us.”

Charlotta Lundin, Business Manager på Businesswomen

”Vårt företag bokade in Karin som inspiratör och utifrån det vill jag ge nedan rekommendation.
Det är ju ingen ”rocket-science” som du föreläser om men det är ju om det viktigaste som finns, att kommunicera. Inget är ju svårare eftersom vi blandar in våra egna känslor. Därför är det ju så viktigt att man hela tiden blir påmind om hur man ska kommunicera.
Jag är GRYMT imponerad av hur du berättar din historia som ju är otroligt utlämnande och personlig. Du gör det på ett sätt som förblir personligt utan att bli sentimentalt. En tung förlust i ”bagaget” kan rätt använd ge väldigt mycket positivt som vi lär oss massor av och det är viktigt att dela med sig av lärdomen. Du gör det på ett fantastiskt sätt!
TACK!”

Karin Uddfors, VD på Nygren & Lind Resebyrå AB

”Parasportförbundets Elitdrottsskola, hade förmånen att få träffa Karin och ta del av en inspirerande föreläsning som var både gripande och inspirerande.

Den glädje som Karin utstrålar smittar av sig! Fyspasset av Karin innan föreläsningen vart en perfekt ”icebreaker”.

Tack Karin för att du delar med dig av din story!”

Niclas Grön, Sportchef Parasportförbundet

”Som HR-chef på Recipharm Stockholm kändes det självklart att kontakta Karin när jag ville ta in en föreläsare som kunde beröra på ett djupare plan och prata om förändringsledning ur ett personligt perspektiv. Vi har en chefsgrupp med 15 personer och Karin tog med oss på en känslomässig resa med tydliga kopplingar till förändringsledning, aktiva beslut för att vända motgång till framgång, och hur man kan bli sin egen bästa vän. Det blev väldigt bra diskussioner i gruppen och flera av de situationer som beskrevs under föreläsningen kunde vi koppla till vår verksamhet. Jag kan varmt rekommendera Karins föreläsning eftersom hon berör på ett djupare plan med sin personliga berättelse och vi fick med oss ett antal verktyg som kommer att vara värdefulla i vårt fortsatta förändringsarbete.”

Sofie Lärka, HR-chef Recipharm

”Vi valde att boka in Karin Hägglund som föreläsare hos oss på Baker McKenzie pga hennes goda rykte. Ett rykte som hon verkligen levde upp till. Karin levererade en inspirerande, genomtänkt och verktygsgivande föreläsning. Jag i min roll som HR kan varmt rekommendera Karin att föreläsa om hur man ska kunna vara hållbar genom livet trots tuff konkurrens och de många krav som ställs på prestation idag.”

Elin Forsberg, HR-koordinator Baker & McKenzie

”För mig personligen var det intressant med kontrasten av din historia och den Karin jag kan se. Den bild du förmedlar utåt som vältränad, glad, charmig kvinna och den inre resan som varit extremt tuff där du verkligen fått jobba med dig själv.”

Göran Söderholm, Perfomiq

“Din historia är väldigt tagande och du hade många bra tankeställare, till exempel att man ska ta ett beslut och verkställa, för man kommer ingen vart med att bara tänka positivt.”

Eva Virdi, Redovisa resultat

”Föreläsningen väcker många tankar och känslor. Det jag tar med mig är att vi alla har ett val i hur vi ska hantera svåra situationer. Utifrån ett perspektiv som chef tror jag att det är viktigt att vara tydlig med det budskapet för att vi alla ska må bra och bli vårt bästa jag!

Genom att förstå och vara öppna för att vi alla har våra egna historier blir det lättare se varje individ utifrån hens förutsättningar. Föreläsningen ger ett värde till alla inom ett företag, både som arbetsgivare och medarbetare.”

Maria Brigola, Länsförsäkringar

”Karins föreläsning berör verkligen. Hon har förmågan att trollbinda publiken genom ett fint sätt att berätta och blandar allvar med humor mycket bra.

Föreläsningen är både känslosam och innehåller saker du kan lära dig och ta med dig och utvecklas av i livet. Jag lämnade föreläsningen med en tår i ögat, lite mer eftertänksam, lite klokare och snällare mot mig själv.”

Håkan Carlsson, landslagschef och förbundskapten, Svenska Orienteringsförbundet

”Det här är inte ännu en föreläsning bland många andra utan en personlig historia om hur motgång också kan vändas till framgång. 

Med mycket energi, stor närvaro och med lite humor förmedlar Karin en stark historia om att våga möta sina känslor som verkligen berör.

Amor fati!”

Peter Onstrand, VD 3 Step IT Sweden

”Jag har varit på många föreläsningar; några dåliga, några bra men jag har aldrig varit på en föreläsning som fångar en som din! Du utstrålar sådan glädje och närvaro att det som kändes att lycka och mod var det som genomsyrade din föreläsning.”

Oscar Hedlund, konsult på Utveckling och Process Consulting

”Vi har haft tidigare samarbete i och med framtagande av värdegrund, där vi i organisationen träffat Karin. Syftet var att föreläsa för kvinnor i vår verksamhet utifrån hur man kan påverka sin vardag/vardagspusslet/ sitt arbete och sin inställning. Föreläsningen gav inspiration och en del tips som vi tog med oss t.ex.: Att man ska vara snällare mot sig själv och att tänka på att ta aktiva beslut om man vill nå sina mål. 

För vår föreläsning på ca 1 timme passade upplägget bra och stämde väl överens med det vi hade tänkt oss. Konkreta metoder blandat med egna erfarenheter gjorde att föreläsningen blev intressant. Karin sprider positivitet och bjuder på sig själv på ett sätt som gör att hon lätt skapar kontakt med gruppen.”

Eva Pettersson, trafikchef på Gamla Uppsala Buss

”Jag anlitade grymma Karin för att hålla ett föredag om self-compassion och hållbarhet i en föränderlig värld. Deltagarna från nätverket Womeninspiration var alla väldigt imponerade av Karin och hennes färdigheter! Karin är inte bara kompetent utan hon berör, fångar deltagarnas uppmärksamhet och får alla att engagera sig. Dessutom tycker jag personligen att hon konkretiserar forskning på ett väldigt bra sätt! Jag kan verkligen rekommendera Karin Hägglund.”

Maryam Melissa Shirforoushan, grundare Womeninspiration

”Den här människan alltså! Förutom karateproffs, även ruskigt bra föreläsare och inspiratör! Tack Karin för att du gjorde min fredag ännu bättre!”

Josefin Brantzell Hertz, journalist och författare

”En föreläsning i tre akter där varje akt rycker tag i en. Det är en blandning av skratt, gråt och eftertanke.

Kan varmt rekommendera Karin till andra som vill beröras och styrkan i att våga möta sina känslor.”

Paul Forster, VD, Academy X

”I mitt uppdrag som VD för affärsnätverket 100/oktan så förmedlade jag föreläsningsuppdrag till Karin. Hon är en väldigt uppskattad föreläsare som använder sina insikter och erfarenheter för att inspirera andra. Alltid väl förberedd, positiv och med en enorm inlevelse gör att hon inte lämnar någon oberörd. Detta gör att jag varmt kan rekommendera henne vidare som inspiratör både för företag, idrottsföreningar eller andra organisationer.”

Daniel Theorin, VD 100/oktan

”Vilken härlig föreläsning du gav oss på vår kickoff för Folksam IT Dialogen. Vi står mitt i och inför massor av förändringar, och här gav du oss verktyg, tankar och förslag som vi tar med oss på många vis- både jobb och privat. Tack Karin! Jag rekommenderar starkt dig.”

Petra Sporre, Group IT Manager på Folkssam IT

”I oktober fick det kvinnliga nätverket W.Empowerment äran att gästas av Karin på en av våra inspirationsträffar. Karin bjöd på en föreläsning som berörde på så många olika sätt, den var varm, öppen, ärlig, allvarlig men också fylld med energi och skratt. Karin mixade upp en personlig berättelse med relevant och viktig fakta och hon gav oss även bra verktyg, tankar och förslag som vi kan applicera både privat och på jobbet. Tusen tack Karin! Vi rekommenderar starkt andra att boka dig som föreläsare.”

Annie Lindmark & Sofie Jonsson, grundare av W.Empowerment

”Jag anlitade Karin till en kick-off för Tomra Systems Sverige. Det var i en period där vi stod inför stora förändringar och syftet var att medarbetarna skulle få energi, mod och verktyg inför de kommande utmaningarna av att företaget växer. Karin satte ord på hur viktigt det är att våga stanna upp, reflektera och lära känna sig själv. Detta för att kunna vara hållbar i sitt eget liv, men också för att samarbeta effektivare med andra. Föreläsningen är interaktiv, humor blandas med allvar. Karin delar med sig av egna erfarenheter och även konkreta verktyg. Den passar perfekt för en kick-off som har till syfte att både ge energi och reflektion!”

Johan Vanerell, Sales & Service Director Northern Europe at Tomra Systemsn ASA

”Vi på HERO anlitade Karin Hägglund som föreläsare vid ett större HR event hösten 2018. Karin trollbinder publiken med sin färgstarka personlighet och karisma kombinerat med en elitidrottares mentala fokus och disciplin. Det blev 45 minuter hisnande och sprakande resa genom himmel och helvete men där Karin ändå på ett mycket balanserat sätt ger konkreta tips och verktyg kring vikten av självreflektion , hur man utvecklar motståndskraft samt self-compassion och hur man blir sin egen bästa vän. Allt detta baserat på egna erfarenheter ur hennes egen speciella livshistoria. Jag kan verkligen rekommendera Karin som en riktig energi-boost och kunskaps spridare på allt från företags kick-offen till ett större event. Varför inte starta med ett tufft karatepass med Karin ? :)”

Magnus Ekström, Business and People Advisor at Closers & Hero

”Tack för en fantastisk morgon med magisk träning och en ännu mer magisk föreläsning! Tack för att du delar den!”

Maria Sandström, Bosön hotell och konferens

”Det var en jättebra föreläsning, du är fantastiskt duktig på scen. Man såg och hörde på publiken att alla fängslades av dig och av det du berättade. Man kunde höra en knappnål falla!”

Marianne Saur Hedlund, Seniorkonsult på Utveckling och Process Consulting AB